Ön a kosárba helyezett egy terméket!

You must sign in or register with us to continue with your purchase

Sign in

If you have bought from us before please sign in here to purchase

Belépés

Join up now

Signing up is free and easy! please fill out your details your registration will happen automatically as you checkout. Don't forget to use your details to login with next time!

Regisztráció és megrendelés »
Username
Password
Sign in
Username
PasswordMinőség a feldolgozásban

Garantált minőségű lazacolaj a tiszta sarki norvég vizekből. A jó elhelyezkedés tudatos kiválasztása, a halak jólétének és a tiszta környezet biztosítása, a ketrecekben lévő halak számának egyensúlyban tartása, a megfelelő etetés és a rendszeres, gondos ellenőrzés együttese egészséges és szép lazacokat eredményez. A modern feldolgozó létesítményekben alkalmazott folyamatos és gondos minőségirányítás szintén garantálja a lazac legfontosabb tulajdonságának elérését, az utánozhatatlanul jó ízt és frissességet.

A feldolgozó üzem nagyon magas minőségi követelményeknek felel meg. A gyár a HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) minőségi követelményeinek megfelelően üzemel és évente két alkalommal élelmiszerbiztonsági ellenőrök minősítik.

Különböző norvég és nemzetközi magán illetve állami minősítő cégek adtak ki minőségi bizonyítványokat, néha az ügyfelek megbízásából.

1) A Norvég Élelmiszerbiztonsági Hatóság által kibocsájtott engedély

2) A HACCP- és egészségügyi program megfelel az Amerika Egyesült Államok Élelmiszer és Gyógyszerügyi Hivatalának (FDA) tengeri eredetű élelmiszerekre vonatkozó 21 CFR 123 HACCP szabályzatának.

2) Az AIB International által kibocsátott minősítés.

Az üzem megfelel az AIB élelmiszerbiztonságra vonatkozó szabványainak.

Ezen szabványoknak való folyamatos megfelelés érdekében az üzem megalkotott és folyamatosan alkalmaz egy Minőségbiztosítási Kézikönyvet.

Ez az alábbiakat tartalmazza:

• Üzemre vonatkozó információk
• Terméklista
• HACCP-kéziköny, mely meghatározza a élelmiszerbiztonsági kockázati tényezőket
• A feldolgozás folyamatai és ezek jegyzőkönyvei.

Nyomonkövethetőség

A nyomonkövethetőségre és élelmiszerbiztonságra fordított figyelem számottevően nőtt az elmúlt néhány évben. Az utóbbi időben mind az Európai Unió, mind az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) elhatározta, hogy a nyomonkövethetőségre vonatkozó szabályozást és törvényeket alkotnak meg.

A nyomonkövethetőség és élelmiszerbiztonság semmilyen értelemben véve sem új keletű tervek a Nordlaksnál. A Nordlaks évek óta arra helyezi a hangsúlyt, hogy biztonságos termékeket állítson elő és folyamatosan nyomon kövesse azokat. Ez egyrészt a Nordlaks önálló, másrészt a partereivel kooperációban létrejött fejlesztéseken keresztül történt.

A nyomonkövethetőség egyrészt belső felelősségvállalás, mely már professzionális módon beépült a piacba, másrészt külső felelősségvállalás, ahol az egész értéklánc prezentálja magát.

A belső felelősségvállalás elsődleges a Nordlaks-nál. Ezt a saját eszközeikkel, támogatva már létező IT megoldásokkal és a minden, általuk szállított terméken szereplő igazolással valósítanak meg. Ily módon a termék nyomonkövethető egészen a szülő halig.