Ön a kosárba helyezett egy terméket!

You must sign in or register with us to continue with your purchase

Sign in

If you have bought from us before please sign in here to purchase

Belépés

Join up now

Signing up is free and easy! please fill out your details your registration will happen automatically as you checkout. Don't forget to use your details to login with next time!

Regisztráció és megrendelés »
Username
Password
Sign in
Username
PasswordKüldetésünk és jövőképünk

Küldetésünk
Küldetésünknek tekintjük, hogy a prémium kategóriás NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolajat megismertessük a magyar lakossággal és ezáltal hozzájáruljunk az egészséges életmód kialakításához. Feladatunk, hogy elhozzuk Magyarországra azt, amit a természet nem adott meg ebben a régióban, a természetes Omega-3 zsírsavakban gazdag, tiszta, szennyeződésmentes, lazacfarmon tenyésztett lazacból származó lazacolajat.

A cégünk által forgalmazott NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj kiemelten sikeres termék a világpiacon. Sikerét frissességének, tisztaságának, szennyeződésektől mentes tenyésztési és feldolgozási folyamatainak köszönheti.
Továbbá küldetésünknek tekintjük, hogy minden olyan gyártó, feldolgozó céggel megismertessük a NOR-OIL termékcsaládot, amely a termékei előállításához használ halolajat. A NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj megismerésével partnereink és leendő partnereink egy prémium kategóriás termékkel kerülhetnek kapcsolatba, mely az Ő termékük minőségét is erősítheti és javíthatja.

Küldetésünk továbbá, hogy a cég márkaneve, a NOR-OIL és a termékcsalád termékei a köztudatban ismertek és elismertek legyenek.

Jövőképünk
Célunk, hogy lendületes munkával, folyamatos fejlődéssel és növekedéssel, hatékony csapatmunkával és a minőségi termékekkel Közép–Kelet-Európa országaiban megismertessük és megszerettessük a NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj termékcsaládot. Sikerünk záloga a NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj minősége, a nagyfokú elkötelezettség és az ügyfeleinkkel, partnereinkkel kapcsolatban tanúsított korrekt kapcsolat és üzleti magatartás.