Ön a kosárba helyezett egy terméket!

You must sign in or register with us to continue with your purchase

Sign in

If you have bought from us before please sign in here to purchase

Belépés

Join up now

Signing up is free and easy! please fill out your details your registration will happen automatically as you checkout. Don't forget to use your details to login with next time!

Regisztráció és megrendelés »
Username
Password
Sign in
Username
PasswordNOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj Lovaknak

Omega 3 a lovak egészségéért!

Előállítása:
A Szűz Lazacolaj előállítása Norvégiában történik. A lazacok lehalászását követően kezdődik a gyártási folyamat, mely során a tiszta, friss lazacolaj a végtermék. Az olaj kinyerése nagyon gyorsan, a lazac kifogásától számított 75 percen belül történik meg. Ezt követően kapja meg a termék a természetes antioxidánst, ami egy szabadalmaztatott természetes keverék. Ezek eredményezik azt, hogy ez a termék a legfrissebb lazacolajak egyike a világpiacon. A frissességére utal a TOTOX értéke is, mely max. 2-es a kinyerés időpontjában. Egy norvég felmérés szerint ez az olaj volt a legfrissebb több, mint 100 megvizsgált Omega-3 zsírsavat tartalmazó, kereskedelmi forgalomban kapható Omega-3 termékből.

NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj és az Omega-3 zsírsav:
Kérdés: Ha az Omega-3 zsírsavak előnyösek az emberi egészségre nézve, járhatnak-e hasonló előnyökkel a lovaknál? Bár már van néhány, lovakra vonatkozó Omega-3 tanulmány a kezünkben, de a szakértők, tudósok remélik, hogy az eredmények és a hazai tapasztalatok hatására egyre többen fognak Omega-3 zsírsavban gazdag étrend- kiegészítőt adni lovaiknak.
A Greenvironment Kft. munkatársai kapcsolatban állnak azon szakemberekkel, akik a norvég lazacolaj lovak egészségére gyakorolt hatásával foglalkoznak. A folyamatos és szinte napi kapcsolatnak mondható viszony célja, hogy a Greenvironment Kft. megrendelői, partnerei a NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolajat szívesen adják majd lovaiknak és megismervén hatásait, eredményeit, népszerűsítik azt.
Az Omega-3 zsírsavban igen gazdag NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj, frissességét tekintve a legjobbak közé tartozik a világon található halolajakat vizsgálva. A magas Omega3 zsírsav tartalmát tekintve pedig számos egészségügyi problémára adhat megoldást nem csak az emberi hanem a lovak szervezetében is.
Jelenleg számos nemzetközi tanulmány (Norvégiában, USA-ban) foglalkozik az Omega-3 zsírsavak lovakra gyakorolt hatásával. Már vannak nagyon ígéretes eredmények, a gyomorra, a bőrre, a szőrzetre, az immunrendszerre, az ízületekre, az állóképességre, az izomzatra, a patákra és alapjaiban a gyulladásokra gyakorolt hatásairól.
Egyre fokozottabb az érdeklődés a lovak olajokkal, mint táplálék kiegészítőkkel történő táplálásával kapcsolatosan az olajok tápértéke miatt. A jól emészthető olajok energiát biztosítanak és pozitív hatást gyakorolnak az állatokra. A NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj adagolása az elfogyasztott táphoz, nyugalmat biztosít az idegesebb, ingerlékenyebb lovaknak.
A tengeri halolajok igen hamar oxidálódhatnak, mert nagy a telítetlen zsírsav tartalmuk. Bizonyos tengeri halakból származó halolajok, melyek minősége gyenge, jellegzetes szaggal és ízzel rendelkeznek. A NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj kiváló minőségű, különösen friss olaj. A szaga és az íze kellemes, nincs kellemetlen élmény annak ízlelésénél. Az Omega-3 esszenciális zsírsavakban gazdag, friss olajok nagyon sok szempontból pozitív hatást fejthetnek ki a lovak szervezetére, többek között pl. a szőrzetre, a bőrre, az immunrendszerre és sok egyéb területre. A lovak az emberekhez hasonlóan nem tudják előállítani az esszenciális zsírsavakat, ezért be kell juttatni azokat szervezetükbe. Ennek a legjobb módja a táplálékhoz adagolás.

NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj lovaknak

Számos növényi olaj Omega-6 zsírsavban gazdag, ami nagy veszélyt jelenthet a gyulladásos megbetegedések kialakulásában. A kutatások szerint a magas Omega-6 arány miatt alakulhat ki az ízületi gyulladás és más ízületi megbetegedés. Az Omega-3 zsírsavakban gazdag NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj javíthat az Omega-3 és az Omega-6 arányán és ezáltal csökkentheti a megbetegedések esélyét. A növényi eredetű olajokban nem találhatóak meg ugyanolyan formában az Omega-3 zsírsavak, ezért azok lovak szervezetére gyakorolt hatása sem ugyanaz. A halolajak nagyon hamar képesek oxidálódni, ha nincs hozzájuk adva megfelelő természetes antioxidáns. A NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolajhoz a norvég kutatók kifejlesztették a megfelelő antioxidánst, ami világszabadalom lett. Így a lovak is természetes, friss lazacolajat fogyaszthatnak a takarmánnyal együtt. A nem friss, avas olajok gyomor és bélproblémákat okozhatnak vagy akár oxidációs stressz is felléphet a lovaknál. A NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj természetes antioxidáns tartalmaz, mely az olaj frissességében játszik szerepet.

Összefoglalva, a NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj táplálék kiegészítő rendszeres használatával kitűnő eredményeket lehet elérni mind a lovak külső megjelenésében, mind a belső egészségügyi állapotában és a teljesítőképességében is.
Adja Ön is lovának a prémium minőségű NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolajat és pár héten belül megfogja tapasztalni annak pozitív hatásait.

NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj és a lovak:
A NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj forradalmi változás lehet a lovak táplálkozásában. A Lazacolaj olyan táplálék kiegészítő, mely egy termékben biztosítja a lovak számára a megoldást a szervezetük egészségének megőrzéséhez vagy javításához, a teljesítményük fokozásához és a külső megjelenésük tökéletesítéséhez. Egyszerre akár több egészségügyi problémára is megoldást nyújthat.
A NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj egy természetes táplálék kiegészítő, amely nem tartalmaz mesterséges anyagot, csupán csak az ellenőrzött körülmények között tenyésztett lazacokból származó olajat és azt a világ szabadalomként elismert természetes antioxidánst, melyet Norvégiában adagolnak a friss olajhoz. Az antioxidáns biztosítja a hosszú ideig történő avasodás mentes állapot és az eredeti olaj jellemzőinek megőrzését.
A természetes, friss Szűz lazacolaj „ereje” a természetes Omega-3 zsírsavakban rejlik, amelyek olyan betegségek, egészségügyi problémák kialakulását gátolják vagy a már meglévő tüneteket együttesen csökkentik/elmulasztják, amelyek eddig hosszú kezeléseket vettek igénybe a lovaknál.
A lovak szervezete igen érzékeny, más állatokétól eltérően is reagálhat egy-egy, a táphoz hozzáadott kiegészítőre. A kísérletek azt mutatják, hogy a lovak elfogadják és elfogyasztják a NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolajat a takarmányukhoz keverve. Nem okoz számukra semmilyen kellemetlen érzést. Az olaj kezelése és használata egyszerű, adagoló segítségével történik. A lovak a táplálkozás során semmilyen kellemetlen ízt, szagot nem éreznek, ezért az adagolásuk egyszerű.
Az olajat a Greenvironment Kft. ismertette és ismerteti meg Európa nagy istállóival. A külföldi és a hazai eddigi tapasztalatok csak pozitívak. Minden megkérdezett istálló és lótulajdonos 6-8 hét elteltével már pozitív változásról tudott beszámolni.

A NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj lovakra gyakorolt hatásai lehetnek:

NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj (lovaknak)

Bőr és szőrzet: Enyhíti, illetve megoldást nyújthat a bőrproblémákra, miközben egész évben kimagasló minőségű, fényes szőrzetet biztosít.

Energia: A takarmányhoz adagolva biztosíthatjuk lovaink állóképességének javulását és a magasabb teljesítőképességet.

Immunrendszer: Az Omega-3 zsírsavak elősegítik az ép, egészséges immunrendszer működését.

Gyulladáscsökkentő hatás: A NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolajban található Omega-3 zsírsavak olyan különösen hatékony gyulladás csökkentő hatással bírnak a lovak szervezetében.

Pataszerkezet: A NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj javítja a pata belső szerkezeti egységét és annak külső megjelenésében is javulást eredményez már néhány hét elteltével.

Izomzat: A lovak folyamatos testmozgása alatt, a felhalmozódott tejsav az izmokban fáradságot és szenvedést okoz, okozhat. Az elmúlt időszakban készült tanulmányok, vizsgálatok kimutatták, hogy a magasabb Omega-3 zsírsavtartalmú táplálkozás során kevesebb tejsav halmozódik fel az izmokban.

Ízület: A lovak ízületi merevségének csökkentésében és a gyorsaságuk fokozásában igen nagy szerepet játszanak az EPA és DHA Omega-3 zsírsavak.

Gyomor: Az Omega-3 zsírsavak szabályozzák a savelválasztást a gyomorban és erősítik a nyálkahártya vérkeringését. Ezáltal biztosítják az egészséges gyomor működését.

A fentieken túl az Omega-3 zsírsavak pozitív hatással vannak a szív- és érrendszerre, a termékenységi és a légzőszervi problémákra is.

Jellemzők:
NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj: 1000 mg
Omega-3 zsírsavak: 215 mg

Amiből:
EPA zsírsavak: 48 mg
DHA zsírsavak: 72 mg
DPA zsírsavak: 25 mg
Egyéb Omega3 zsírsavak: 70 mg
Más zsírsavak: 785 mg
Összetevők: Szűz lazacolaj, antioxidánsok (természetes tokoferolok)

Érzékszervi jellemzők:
Szín: vöröses lazacszín
Csomagolás: 3 l bag-in-box kiszerelés adagolócsappal
Illat: természetes friss lazacillat

Minőségmegőrzési idő:
A NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj minőségét megőrzi a gyártási időponttól számított 2 évig. Ez a dátum mindig látható a dobozon.

Tárolás:
Száraz, hűvös, sötét helyen. Tárolás során védeni kell a víztől, a fénytől, illetve a magas hőmérséklettől.

Adagolás:
Az adagolás a termék dobozában található adagoló kupak segítségével történik.
1 adag: 5-10 ml/100 kg naponta, az állat eledeléhez vagy önállóan adagolva. Nagyobb mennyiségben energiaforrásként használható.
Az adag növelését mindig egyeztesse állatorvosával.