Ön a kosárba helyezett egy terméket!

You must sign in or register with us to continue with your purchase

Sign in

If you have bought from us before please sign in here to purchase

Belépés

Join up now

Signing up is free and easy! please fill out your details your registration will happen automatically as you checkout. Don't forget to use your details to login with next time!

Regisztráció és megrendelés »
Username
Password
Sign in
Username
PasswordNOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj


A halak feldolgozása során keletkezett olaj a világ egyik legfrissebb lazacolajának számít. Az olaj kinyerése mindössze -a kifogástól számított- 75 percen belül történik meg. Az olaj rendkívül gyors kinyerésének köszönhetően a NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj mindazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint maga a friss lazac.

Az olaj nem megy át semmilyen vegyi kezelésen vagy finomításon. Mindössze maximum 2 percig melegítik fel maximum 90 °C-ra (párolási hőmérséklet), ellentétben a halolajak többségével, melyeket akár több órán keresztül hevítenek 180-250 °C-on.
Ezért hívjuk Szűz Lazacolajnak!

A Szűz Lazacolajhoz a kinyerést követően egy természetes antioxidáns kerül hozzáadásra, mely megőrzi az olaj frissességét, eredeti állapotát, tulajdonságait. Minden olaj ki van téve az oxidációs folyamatoknak, mely folyamatosan roncsolja azok minőségét, frissességét. A természetes antioxidáns segítségével a NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj hosszú ideig megőrzi frissességét.

A NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj természetes antioxidáns tartalmát a POLARØL AS norvég cég biztosítja. A cég ügyvezetője, Dr. Petter Tidemand-Johannessen tengerbiológus kifejlesztett egy olyan természetes antioxidánst, amely nem változtatja meg a friss lazacolaj egyetlen egy tulajdonságát sem.

Az olaj előállítása és a kapszulázása is Norvégiában történik. A végleges csomagolást Magyarországon kapja meg.